Castalla

Vox demana que es fiscalitze el treball de l’empresa de neteja

14 octubre 2023

El grup municipal de Vox a Castalla ha instat l’equip de govern que es fiscalitze a l’empresa adjudicatària del servei de recollida de residus i neteja viària perquè complisca amb el signat donant un servei de qualitat.

La petició es va realitzar en el ple del passat 4 d’octubre, on el partit va sol.licitar a la regidoria corresponent i serveis tècnics municipals que realitzen un major control, amb la finalitat de constatar “les deficiències que s’estan produint en aquests serveis per a així poder exigir que les esmenen amb els materials i recursos humans necessaris per a mantindre Castalla neta i millorar el servei”.
Des de Vox consideren necessari que els treballs es revisen diàriament i d’esta manera es puguen obrir expedients més continus i fiscalitzar millor a l’empresa adjudicatària.

En este sentit, els representants de Vox opinen que “és inadmissible que un contracte de neteja tinga 12 anys de duració, perquè s’acomoden i fa que l’empresa no complisca amb la seua comesa com està ocorrent” i encara que cree que esta situació ha de revertir-se entre tots, li demana a l’Ajuntament que “abans d’exigir a la ciutadania un comportament cívic cal donar exemple i facilitar les coses”.

Per a això, proposen reparar, reemplaçar o col.locar més papereres pels carrers de la localitat i urbanitzacions; habilitar més zones de pipican; mantindre els contenidors correctament emplaçats i condicionats; ampliar l’horari de l’ecoparc; i ampliar la recollida d’estris a les zones rurals.
Una vegada implementat el servei, considera que es podrà demanar responsabilitats als veïns i implantar ordenances municipals en les quals s’acullen les mesures i sancions per incompliment per a mantindre la ciutat i el seu entorn net i ordenat.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Normas de uso

  • Esta es la opinión de los internautas, no de escaparatedigital.com.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • El e-mail debe ser correcto ya que el comentario será validado a través de dicho correo electrónico, aunque este campo será ocultado en los comentarios.
  • Los comentarios vertidos en esta web son responsabilidad de sus respectivos remitentes, no de Escaparate Digital La IP y el mail de los remitentes serán guardados y podrán ser facilitados a las autoridades competentes en caso de que éstas los requieran.
  • Los comentarios que no se refieran a la noticia o artículo al que corresponden serán eliminados o no autorizados.

Los datos personales recogidos formarán parte de un fichero automatizado debidamente inscrito en la Agencia de Protección de Datos, propiedad de AREA OBERTA, S.L, con CIF B-03989845 y con domicilio en Avda. Juan Carlos I, de Ibi, cuya única finalidad es gestionar el servicio. Como responsable del fichero, ESCAPARATE garantiza el cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal. El usuario podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a info@escaparatedigital.com. Àrea Oberta se reserva el derecho a publicar estos comentarios en la edición impresa de Escaparate o en cualquier otro soporte.

4 × tres =