Castalla

Tallers de pintura, jocs i concerts en la Fira de Nadal de Castalla

7 diciembre 2023

Castalla acollirà els dies 15, 16 i 17 de desembre la Fira de Nadal 2023. Una cita indispensable que omplirà els carrers d’activitats per a tots els públics.
Així ho ha transmés l’alcalde de la localitat, Jesús López, qui ha explicat que “tenim tres dies per davant per a gaudir en família i de la nostra localitat i esperem que el gaudisquen tots els veïns i veïnes”.

El primer edil ha assegurat que “l’objectiu d’esta Fira és dinamitzar el comerç local, al qual vull agrair la seua col·laboració i participació en este esdeveniment, així com conéixer Castalla d’una manera diferent i en un ambient nadalenc”.
A més, el primer edil ha agraït també la col.laboració de l’Associació de Comerç i Hostaleria de Castalla, així com a Sectors Hostalers Units de Castalla (Sehunica) i a Turisme de Castalla.
L’encarregat de desgranar el programa ha sigut l’edil de Turisme i Comerç, José Rico, qui ha comentat que la Fira de Nadal començarà el divendres 15 de desembre a les 18 hores. Eixa vesprada hi haurà activitats en el Museu dels Pérez a les 19 hores; la presentació del llibre No soc feliç, en el saló de cultura de les 18 a les 20 hores, la projecció del documental Filles de la Nakba a les 19:45 hores i la representació de ball a càrrec de l’Escola de Dansa Santa Cecilia de ball flamenc i clàssic a les 20 hores.

D’altra banda, el dissabte 16 l’obertura serà a les 10 hores, encara que la inauguració oficial serà a les 12 hores. Este dia tindrà lloc un taller de pintura a càrrec de Castall’Art; activitats en el Museu dels Pérez; passejos en burrita; activitats i jocs infantils; pinta panderetes a càrrec de Manualitats Fantasia; acte de lliurament de reconeixement als millors expedients acadèmics; lliurament de xec solidari; representació de l’Escola de Dansa Santa Cecilia amb ball modern; tardeo amb batucada en la zona de la fira; representació de dansa a càrrec de Santa Cecilia Ball Clàssic i, finalment, un concert de la Parranda Portell a l’auditori, a benefici de l’associació d’Alzheimer Castalla-Onil.

Finalment, el diumenge 17 hi haurà activitats en el Museu dels Pérez; partida de pilota desafiament Castalla-Tibi al carrer Major; taller de pintura a càrrec de Castalla d’Art; passejos en burrita; activitats i jocs infantils; concert de la banda Jove Santa Cecilia; concert de Tuba en la zona de la fira; sorteig d’un cobertor de ‘Dona i Fils’ i, finalment, un concert de la Coral Capella de l’Assumpció a l’església parroquial. El tancament de la Fira de Nadal serà a les 19 hores.
Totes les activitats i horaris estaran disponible per a la seua consulta tant en la pàgina web municipal www.castalla.org com en les xarxes socials institucionals.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Normas de uso

  • Esta es la opinión de los internautas, no de escaparatedigital.com.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • El e-mail debe ser correcto ya que el comentario será validado a través de dicho correo electrónico, aunque este campo será ocultado en los comentarios.
  • Los comentarios vertidos en esta web son responsabilidad de sus respectivos remitentes, no de Escaparate Digital La IP y el mail de los remitentes serán guardados y podrán ser facilitados a las autoridades competentes en caso de que éstas los requieran.
  • Los comentarios que no se refieran a la noticia o artículo al que corresponden serán eliminados o no autorizados.

Los datos personales recogidos formarán parte de un fichero automatizado debidamente inscrito en la Agencia de Protección de Datos, propiedad de AREA OBERTA, S.L, con CIF B-03989845 y con domicilio en Avda. Juan Carlos I, de Ibi, cuya única finalidad es gestionar el servicio. Como responsable del fichero, ESCAPARATE garantiza el cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal. El usuario podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a info@escaparatedigital.com. Àrea Oberta se reserva el derecho a publicar estos comentarios en la edición impresa de Escaparate o en cualquier otro soporte.

8 − seis =