Tibi

Tibi organitzarà en maig les trobades d’escoles en valencià

6 noviembre 2023

La localitat de Tibi acollirà al maig la XXXV Trobada d’escoles pel valencià de l’Alcoià i el Comtat, que estarà dedicada a l’activisme per la llengua.
L’organització ja ha començat a desenvolupar el programa d’activitats prèvies i la primera ha sigut una visita guiada al Pantà, amb Jorge Payà.
La próxima serà la presentació del llibre Els parlars valencians, dels autors Vicent Beltran Calvo i Carles Segura-Llopes.

Els dos intervindran en l’acte, que tindrà lloc el 8 de novembre en el Auditori Municipal de Tibi, a les 19 hores.

Amb el lema Fem poble, parlem valencià, l’entitat vol encoratjar la ciutadania per a sentir-se orgullosa de la llengua, fer-la servir quotidianament i defensar-la als carrers, a les aules, al treball, als hospitals i a les institucions.

Durant la jornada de presentació, la presidenta de la entidad, Alexandra Usó, va animar a fer-se activistes per a enfortir la defensa del valencià.
La dissenyadora de la imatge de les trobades es presentarà el pròxim 18 de novembre en el marc de la XX Nit d’Escola Valenciana.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Normas de uso

  • Esta es la opinión de los internautas, no de escaparatedigital.com.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • El e-mail debe ser correcto ya que el comentario será validado a través de dicho correo electrónico, aunque este campo será ocultado en los comentarios.
  • Los comentarios vertidos en esta web son responsabilidad de sus respectivos remitentes, no de Escaparate Digital La IP y el mail de los remitentes serán guardados y podrán ser facilitados a las autoridades competentes en caso de que éstas los requieran.
  • Los comentarios que no se refieran a la noticia o artículo al que corresponden serán eliminados o no autorizados.

Los datos personales recogidos formarán parte de un fichero automatizado debidamente inscrito en la Agencia de Protección de Datos, propiedad de AREA OBERTA, S.L, con CIF B-03989845 y con domicilio en Avda. Juan Carlos I, de Ibi, cuya única finalidad es gestionar el servicio. Como responsable del fichero, ESCAPARATE garantiza el cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal. El usuario podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a info@escaparatedigital.com. Àrea Oberta se reserva el derecho a publicar estos comentarios en la edición impresa de Escaparate o en cualquier otro soporte.

19 − 6 =