Tibi

Tibi es prepara per a acollir la Trobada d’Escoles Valencianes de l’Alcoià-Comtat

14 marzo 2024

L’alcalde, José Luis Candela, i la regidora d’Educació, Estela Castelló van assistir el dimarts 6 de març en València a la presentació de les Trobades 2024, en la que Tibi és el municipi que acollirà enguany la Trobada de l’Alcoià i El Comtat.

L’esdeveniment tindrà lloc el 25 de maig i posar de relleu la defensa de l’ús de la llengua valenciana en tots els indrets de la vida quotidiana i a totes les localitats de la regió. Milers d’escolars participen cada any en esta jornada de caire lúdic, divulgatiu i reivindicatiu.

El lema de la trobada d’enguany és Fem poble, parlem valencià, on l’entitat busca motivar a la ciutadania a sentir-se orgullosa del seu idioma, a utilitzar-lo diàriament i a defensar-lo en tots els àmbits de la vida quotidiana, incloent-hi els carrers, les aules, el treball, els hospitals i les institucions. El lema s’ha escollit, per primera vegada, de manera participativa amb totes les activistes d’Escola Valenciana.

La banda sonora està composada en forma de cançó pel cantautor Andreu Valor, que compta amb la veu de la també cantant i regidora de Cultura de l’Ajuntament de Cocentaina, Berta Iñíguez.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Normas de uso

  • Esta es la opinión de los internautas, no de escaparatedigital.com.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • El e-mail debe ser correcto ya que el comentario será validado a través de dicho correo electrónico, aunque este campo será ocultado en los comentarios.
  • Los comentarios vertidos en esta web son responsabilidad de sus respectivos remitentes, no de Escaparate Digital La IP y el mail de los remitentes serán guardados y podrán ser facilitados a las autoridades competentes en caso de que éstas los requieran.
  • Los comentarios que no se refieran a la noticia o artículo al que corresponden serán eliminados o no autorizados.

Los datos personales recogidos formarán parte de un fichero automatizado debidamente inscrito en la Agencia de Protección de Datos, propiedad de AREA OBERTA, S.L, con CIF B-03989845 y con domicilio en Avda. Juan Carlos I, de Ibi, cuya única finalidad es gestionar el servicio. Como responsable del fichero, ESCAPARATE garantiza el cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal. El usuario podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a info@escaparatedigital.com. Àrea Oberta se reserva el derecho a publicar estos comentarios en la edición impresa de Escaparate o en cualquier otro soporte.

11 − 6 =