Tibi

Tibi acull l’entrega de Premis Sambori de l’Alcoià i el Comtat

6 mayo 2024

La Coordinadora pel valencià de l’Alcoià-Comtat ha organitzat, un any més, una nova edició del concurs literari, Premis Sambori i el jurat, format per una vintena de docents, bibliotecaris, i experts en lletres, ja han anunciat els guardonats d’aquest 2024. Segons el jurat, no ha sigut una decisió fàcil, ja que han destacat la bona qualitat de les obres presentades.

Enguany s’han presentat 3.500 treballs de 35 centres educatius de les comarques de l’Alcoià i El Comtat, de tots els nivells educatius (primària, secundària, batxillerat, necessitats educatives Especials i adults).

El 3 de maig, Tibi va acollir l’acte de lliurament de premis, ja que enguany la localitat serà seu de la Trobada d’Escoles pel Valencià.

Entre els guanyadores figuren: ganadores:
Inmaculada Bernabeu Cerdá, del CEIP Luis Gosálbez de Tibi, amb l’obra Plometes, d’Infantil de 0-3 anys.
Marta Díaz Albero, del CEIP Número 2 de Castalla, per L’aventura del caragol Joan, d’Infantil de 4 anys.
Cristina Guillem Rico, de l’IES La Creueta Onil, per Entre ales i reciliència, de Batxillerat.
Inés Piñeiro Guill del IES Biar per Sempre et recordaré aquells tocs de pilota, de 1er d’ESO.
Pau Luna Rico, del CEIP Rico Sapena, de Castalla, per Mamà llop no està a casa, de necessitats educatives Especials i Javier Guill Bravo del centre d’adults de Castalla Rico Sapena, amb el text Carta a Janis.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Normas de uso

  • Esta es la opinión de los internautas, no de escaparatedigital.com.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • El e-mail debe ser correcto ya que el comentario será validado a través de dicho correo electrónico, aunque este campo será ocultado en los comentarios.
  • Los comentarios vertidos en esta web son responsabilidad de sus respectivos remitentes, no de Escaparate Digital La IP y el mail de los remitentes serán guardados y podrán ser facilitados a las autoridades competentes en caso de que éstas los requieran.
  • Los comentarios que no se refieran a la noticia o artículo al que corresponden serán eliminados o no autorizados.

Los datos personales recogidos formarán parte de un fichero automatizado debidamente inscrito en la Agencia de Protección de Datos, propiedad de AREA OBERTA, S.L, con CIF B-03989845 y con domicilio en Avda. Juan Carlos I, de Ibi, cuya única finalidad es gestionar el servicio. Como responsable del fichero, ESCAPARATE garantiza el cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal. El usuario podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a info@escaparatedigital.com. Àrea Oberta se reserva el derecho a publicar estos comentarios en la edición impresa de Escaparate o en cualquier otro soporte.

16 − seis =