Biar

Sumem Biar crítica que es tanque la piscina municipal a migdia

8 junio 2024

El grup municipal de Sumem Biar va demanar explicacions en l’últim ple municipal si la piscina municipal tindria enguany horari ininterromput o continuarien tancant de 14 a 16 hores, “període de màxima calor del dia, tal i com van decidir l’any passat. Un fet, al què s’ha d’afegir, que fins al quart cap de setmana de juny, la piscina municipal no obrirà la temporada, quan les altes temperatures ja comencen a fer-se notar”, expliquen.

Des de Sumem indiquen que la piscina és un refugi climàtic, es a dir, un espai natural o urbà que ofereix unes condicions ambientals benignes o de confort climàtic per a protegir-se d’un context desfavorable, “i desfavorables són les constants onades de calor que estem patint per l’evident canvi climàtic”.
Per això, afigen, “és s el propi ajuntament el que ha de prendre mesures per a salvaguardar la salut i oferir el benestar a la seua població i evidentment tancat la piscina, no ho fan”.
Segons indiquen, l’alcaldessa va respondre que l’equip de govern tanca les instal.lacions al migdia per “ajustar horaris” i des de Sumem es pregunten, quins horaris? els de la concessionària? “Perquè ací els únics horaris que han de prevaldre són els de les veïns i veïns de Biar. Més, quan en altres municipis del nostre entorn, les piscines municipals no tanquen a migdia, com és el cas de Biar”.
La formació d’esquerres critica la decisió perquè “la prioritat de la concessionària del servici s’imposa a les necessitats de les usuàries i usuaris” i manifesten que volen saber “quina raó de pes té l’equip de govern municipal per a tancar durant les hores de màxima calor”.

“Ja n’hi ha prou de privatitzar els serveis públics i d’estar al servici d’este contracte menor a discreció, que limita els horaris per a no sobrepassar el límit establert per a ser un concurs públic”, assenyalen des de Sumem.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Normas de uso

  • Esta es la opinión de los internautas, no de escaparatedigital.com.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • El e-mail debe ser correcto ya que el comentario será validado a través de dicho correo electrónico, aunque este campo será ocultado en los comentarios.
  • Los comentarios vertidos en esta web son responsabilidad de sus respectivos remitentes, no de Escaparate Digital La IP y el mail de los remitentes serán guardados y podrán ser facilitados a las autoridades competentes en caso de que éstas los requieran.
  • Los comentarios que no se refieran a la noticia o artículo al que corresponden serán eliminados o no autorizados.

Los datos personales recogidos formarán parte de un fichero automatizado debidamente inscrito en la Agencia de Protección de Datos, propiedad de AREA OBERTA, S.L, con CIF B-03989845 y con domicilio en Avda. Juan Carlos I, de Ibi, cuya única finalidad es gestionar el servicio. Como responsable del fichero, ESCAPARATE garantiza el cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal. El usuario podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a info@escaparatedigital.com. Àrea Oberta se reserva el derecho a publicar estos comentarios en la edición impresa de Escaparate o en cualquier otro soporte.

diecisiete + catorce =