Actualiadad, Castalla

Mari Pepa Bernabeu és la pregonera en l’Exaltación Festera de Castalla

26 agosto 2023

La localitat de Castalla està a les portes de la celebració de les festes de Moros i Cristians i este dissabte 26 d’agost tindrà lloc l’Exaltació festera amb Mari Pepa Bernabeu Mira com a pregonera d’enguany. També es coneixeran als Àngels de la Rodella 2023 i s’acomiadaran als del 2022.
Les mantenidores de l’acte són Carla Garcia i Maria Martínez i finalizarà amb l’actuació de l’Agrupació Musical Santa Cecília de Castalla.

Mari Pepa Bernabeu és una gran coneixedora de les festes castelludes ja que pertany a la comparsa Pirates des que tenia un any.
La pregonera explica que, malgrat haver-me documentat i llegit bastant sobre la història i la tradició de Castalla, “al final m’he inspirat en el més pròxim com és la família, l’esquadra, la comparsa Pirates i en l’arrelament i l’afecte al meu poble”. Indica que aquest nomenament ha suposat tot un repte en la seua trajectòria festera, a més d’una experiència molt grata i enriquidora, “perquè amb els anys que porte de festera he descobert situacions i aspectes nous i fins i tot veure la festa des d’una altra perspectiva”.