Actualidad, Castalla

Gran èxit de la primera Escoleta de Pasqua

13 abril 2024

L’Ajuntament de Castalla va organitzar del 2 al 5 d’abril la primera edició de l’Escola de Pasqua, en les instal.lacions del Campament de Fontés, situat en la mateixa localitat.
Esta activitat, organitzada per la regidoria de Joventut, estava dirigida a xiquets i xiquetes d’entre tres i catorze anys, la inscripció dels quals era completament gratuïta.
Es va poder comptar amb la participació de 130 alumnes, superant així el 95% de les places oferides, tal com explica l’edil Judit Seva.

Durant este període vacacional, els estudiants van tindre l’oportunitat de fer diferents activitats, com ara multiaventura, escalades, tirolines, exploració de coves, exercicis amb canoes, a més de dinàmiques de jocs, gaudint també d’un bon clima.

“L’objectiu d’este campament ha sigut intentar ajudar a la conciliació familiar i donar-los als joves un pla alternatiu que no siga quedar-se a casa”, ha comentat l’edil de joventut Judit Seva. Precisament, l’activitat ha sigut finançada pel Pla Corresponsables, de la conselleria d’Igualtat, amb una subvenció de 47.500 euros.

De manera alternativa, el 5 d’abril es va realitzar una eixida gratuïta a la Via Ferrata de la Serra de Bolón, d’Elda, dirigida a joves de 12 a 30 anys, la qual va tindre molt bona acceptació. “Vam poder gaudir d’un matí ple d’esport i adrenalina”, ha afegit Seva.
La Regidoria de Joventut espera tornar a organitzar esta escola en pròximes edicions i agraïx “la confiança depositada en nosaltres per a la seua realització i altres activitats que organitzem”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Normas de uso

  • Esta es la opinión de los internautas, no de escaparatedigital.com.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • El e-mail debe ser correcto ya que el comentario será validado a través de dicho correo electrónico, aunque este campo será ocultado en los comentarios.
  • Los comentarios vertidos en esta web son responsabilidad de sus respectivos remitentes, no de Escaparate Digital La IP y el mail de los remitentes serán guardados y podrán ser facilitados a las autoridades competentes en caso de que éstas los requieran.
  • Los comentarios que no se refieran a la noticia o artículo al que corresponden serán eliminados o no autorizados.

Los datos personales recogidos formarán parte de un fichero automatizado debidamente inscrito en la Agencia de Protección de Datos, propiedad de AREA OBERTA, S.L, con CIF B-03989845 y con domicilio en Avda. Juan Carlos I, de Ibi, cuya única finalidad es gestionar el servicio. Como responsable del fichero, ESCAPARATE garantiza el cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal. El usuario podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a info@escaparatedigital.com. Àrea Oberta se reserva el derecho a publicar estos comentarios en la edición impresa de Escaparate o en cualquier otro soporte.

cinco + 11 =