Deportes, Ibi
Els també iberuts Alexis Seguí i Alejandro Verdú van participar en categoria júnior

El jove iberut Marc Carbonell, bronze en la Copa d’Europa de BMX

9 septiembre 2023

El cap de setmana del 2 i 3 de setembre, tres esportistes ibenses es desplaçaven fins Anadia, Portugal, on van tindre lloc les dues últimes proves de la Copa d’Europa de BMX d’aquesta temporada.

Els joves van disfrutar de la competició alhora que van obtindre excel.lents resultats. El més xicotet d’ells, Marc Carbonell Bernabéu, que participava en la categoria de 8 anys, pujava al pòdium ambdós dies després d’haver aconseguit la tercera possició en les dues proves.

Per la seua banda, el corredor de la categoria junior Alexis Seguí, dissabte va tindre una caiguda que el va minvar de condicions, quedant-se a una possició d’entrar als quarts de final; mentre que Alejandro Verdú, també de la categoria junior, dissabte va quedar en 9ª possició, on la fotofinish de la semifinal va decidir que el suïs Remo Hofer passara en 4t lloc i, per tant, a la tant dessitjada final, i diumenge es va quedar en quarts de final.

El proper dissabte 9 de setembre tindrà lloc a el circuit de BMX de El Campello el campionat autonòmic on els nostres corredors treballaran al màxim per obtindre els millors resultats.

Deja una respuesta