Actualidad, Castalla

El curs escolar en Castalla arranca al col.legi nº2 amb 150 alumnes y 17 professor

11 septiembre 2023

El col.legi d’Educació Infantil i Primària nº2 de Castalla ja està llest per a l’inici del curs 2023-2024. El nou centre escolar ja ha recepcionat les obres i des de la direcció de l’escola s’espera que el curs comence amb total normalitat. L’actual equip de govern de Castalla ha agraït a totes les corporacions anteriors de la localitat que, amb el seu treball, han fet possible la culminació d’aquestes noves instal·lacions.

En aquest sentit, l’alcalde, Jesús López, ha declarat que “és un triomf de la nostra ciutat que el CEIP nº2 inicie el curs acadèmic en setembre amb normalitat”. El primer edil ha agraït “el treball de les anteriors corporacions, així com l’esforç que ha realitzat el professorat del centre, la regidora d’Educació, Judit Seva, i la brigada d’obres municipal, que han treballat de valent durant l’estiu per a adequar els espais del col·legi i assegurar que tot està llest per al primer dia de classe”.

Per la seua banda, des de la direcció del centre han informat que el col.legi nº2 espera comptar amb un total de 150 xiquets i xiquetes, aproximadament, i 17 persones entre el professorat. A falta d’algun equip informàtic i altres qüestions secundàries, l’escola està llesta per a començar amb les classes.
Així, el director del centre, Agustí Fuentes, ha destacat que “gràcies a les noves instal·lacions ajudem al col.legi Rico Sapena a alleugerir la càrrega en quant a l’alumnat, ja que és un centre que ha crescut massa, i eliminar els barracons, amb el que ambdós centres podran oferir una millor educació als xiquets i xiquetes de Castalla”. El responsable de l’escola ha posat en valor “les noves instal·lacions, modernes i adequades, de les quals podrà gaudir l’alumnat de la ciutat”. Segons Fuentes, “tant la direcció com el personal docent estem desitjant iniciar el curs, conèixer als nostres alumnes i que ells també puguen donar vida a la nostra escola”.
El centre té previst realitzar una ‘entrada amable’ del curs, i donar l’oportunitat a l’alumnat i a les seues famílies de conèixer les noves instal·lacions durant una jornada de portes obertes, de la mà del professorat, que els ensenyarà les diferents aules i espais del col·legi.

Un nom provisional
El centre obrirà les portes sota el nom del CEIP nº2 de Castalla. Això no obstant, està previst que aquest no siga el nom definitiu. Per això, l’Ajuntament, en col.laboració amb la direcció del col.legi, pretén obrir un procés participatiu –que encara està per definir- per a triar-ho.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Normas de uso

  • Esta es la opinión de los internautas, no de escaparatedigital.com.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • El e-mail debe ser correcto ya que el comentario será validado a través de dicho correo electrónico, aunque este campo será ocultado en los comentarios.
  • Los comentarios vertidos en esta web son responsabilidad de sus respectivos remitentes, no de Escaparate Digital La IP y el mail de los remitentes serán guardados y podrán ser facilitados a las autoridades competentes en caso de que éstas los requieran.
  • Los comentarios que no se refieran a la noticia o artículo al que corresponden serán eliminados o no autorizados.

Los datos personales recogidos formarán parte de un fichero automatizado debidamente inscrito en la Agencia de Protección de Datos, propiedad de AREA OBERTA, S.L, con CIF B-03989845 y con domicilio en Avda. Juan Carlos I, de Ibi, cuya única finalidad es gestionar el servicio. Como responsable del fichero, ESCAPARATE garantiza el cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal. El usuario podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a info@escaparatedigital.com. Àrea Oberta se reserva el derecho a publicar estos comentarios en la edición impresa de Escaparate o en cualquier otro soporte.

9 + 2 =