Actualidad, Castalla

Castalla organitza campaments, excursions i escoles infantils de cara a Nadal

17 noviembre 2023

L’Ajuntament de Castalla ha organitzat una sèrie de campaments, excursions i escoles infantils perquè els xiquets i xiquetes de la localitat puguen gaudir d’ells durant el Nadal. Les iniciatives es duen a terme per primera vegada a la ciutat a través de la regidoria de Joventut ‘Castalla Jove’ i el pla Corresponsables de la Generalitat Valenciana.

En aquest sentit, la regidora de Joventut, Judit Seva, ha explicat que “des de Castalla Jove treballem per a dinamitzar el dia a dia de la nostra joventut i que tinguen una vida activa, al temps que aprenen i es diverteixen”.
Per això, ha destacat l’edil responsable de l’àrea, “hem organitzat aquests campaments, excursions i escoles infantils en Nadal, finançats íntegrament a través del pla Corresponsables, perquè també ho passen en gran durant aquests dies de vacances”. En concret, l’Ajuntament ha programat aquestes tres activitats, totes elles compreses entre els dies 27 i 29 de desembre.

En primer lloc, el Campament d’Hivern que tindrà lloc al paratge de Fontés, un complex multiaventura en plena natura, on els participants passaran tres dies i dues nits per a aprendre sobre medi ambient, cultura, igualtat, coeducació i participació.
En segon lloc, una activitat en la mateixa línia, amb les excursions al campament de Fontés, amb tres eixides els dies 27, 28 i 29 de desembre però sense pernoctació. En aquest cas, el Consistori també es fa càrrec de les despeses de desplaçament en l’autobús. Ambdues propostes van dirigides a xiquets i xiquetes de 8 a 14 anys empadronats a Castalla.
En tercer lloc, el Consistori ha posat en marxa l’Escoleta de Nadal. Aquesta activitat està pensada per als xiquets i xiquetes d’entre 5 i 8 anys empadronats a Castalla. En horari de 9 a 13 hores, els escolars gaudiran de tallers creatius, jocs populars, conta contes o dinàmiques de grup, entre altres iniciatives lúdiques i formatives.

La inscripció per a aquestes tres activitats és gratuïta i les places són limitades, per ordre d’inscripció. Les persones interessades poden apuntar-se a la Biblioteca Municipal a partir del 27 de novembre i fins al 8 de desembre. L’Ajuntament ha programat una reunió per al 13 de desembre amb l’objectiu d’explicar tots els detalls a les persones inscrites.

En aquest sentit, l’alcalde de Castalla, Jesús López, ha posat en valor “l’esforç d’aquest equip de govern i de la regidoria de Joventut en especial per atendre les necessitats de la població més jove de la nostra ciutat, una part molt important de la societat que també hem de tenir en compte”.
El primer edil ha animat als xiquets i xiquetes de Castalla a participar en les activitats de Nadal per a “aprendre i gaudir junt amb els seus companys en un entorn magnífic”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Normas de uso

  • Esta es la opinión de los internautas, no de escaparatedigital.com.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • El e-mail debe ser correcto ya que el comentario será validado a través de dicho correo electrónico, aunque este campo será ocultado en los comentarios.
  • Los comentarios vertidos en esta web son responsabilidad de sus respectivos remitentes, no de Escaparate Digital La IP y el mail de los remitentes serán guardados y podrán ser facilitados a las autoridades competentes en caso de que éstas los requieran.
  • Los comentarios que no se refieran a la noticia o artículo al que corresponden serán eliminados o no autorizados.

Los datos personales recogidos formarán parte de un fichero automatizado debidamente inscrito en la Agencia de Protección de Datos, propiedad de AREA OBERTA, S.L, con CIF B-03989845 y con domicilio en Avda. Juan Carlos I, de Ibi, cuya única finalidad es gestionar el servicio. Como responsable del fichero, ESCAPARATE garantiza el cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal. El usuario podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a info@escaparatedigital.com. Àrea Oberta se reserva el derecho a publicar estos comentarios en la edición impresa de Escaparate o en cualquier otro soporte.

20 + 14 =