Actualiadad, Biar

Biar manté els seus 15 segells de qualitat turística Sicted

2 agosto 2023

Biar manté els seus 15 segells de qualitat ‘Compromís de Qualitat Turística’. Els establiments del municipi perseveren amb el manteniment d’uns estàndards de qualitat i el treball diari per a oferir un excel.lent servei als turistes que passen per Biar i que, en els mesos d’estiu es multipliquen.

L’alcaldessa, Magdalena Martínez, ha subratllat que “tant des d’ajuntament com els establiments d’hostaleria, allotjament i comerç estem treballant per a donar-li un bon servei al turista i prova d’això és la consolidació dels certificats. Estem molt orgullosos que una vegada més Sicted avale una tasca que per al turisme és essencial”.

En l’actualitat, compten amb el certificat l’Oficina de Turisme, Casa Axier, Masia Fontalbres, el Castell de Biar i el Museu Etnogràfic, Ceràmica Artística Maestre, Agència de Viatges la Façana, Cafeteria L’Arç, Hotel-Restaurant La Façana, Heretat Gurmet Seleccion, Casa Rural Riu Viu, El colmado de la Tierra, Mas Fontanelles i Heretat de Solet.

Biar va començar a treballar en la implantació del sistema SICTED en 2018.
El Sistema Integral de Qualitat Turística en Destins (SICTED) és un projecte d’àmbit nacional, promogut per la Secretaria General de Turisme (*Turespaña), la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FVMP), i a València per a Turisme Comunitat Valenciana i a l’Ajuntament de Biar, a través de la Gestora SICTED de Biar, l’Agent de Desenvolupament Local. Aquests certificats consoliden l’esforç dels serveis turístics i mantenen una aposta clara i directa per la qualitat i l’atenció al turista, visitant al destí.