Biar

Biar invertix 20.000 euros en el nou centre juvenil

29 diciembre 2023

El 22 de desembre es va inaugurar el nou centre juvenil de Biar, convertint-se en el primer espai dedicat als joves del municipi. El centre, situat en un antic disc pub, compta amb una sala d’activitats, on s’ha situat una diana, una antiga màquina de marcianitos, un billar, una taula d’hoquei, un futbolí i taules dedicades a diferents jocs. També s’ha habilitat un espai per als videojocs.
La regidora de Joventut, Ana Campos, explica que s’ha volgut crear “un lloc segur, on els més joves puguen compartir moments” i oferirà una àmplia gamma d’activitats com a tallers, cursos, competicions i esdeveniments culturals perquè “volem que el centre siga un espai de trobada i d’oci”.

L’accés es realitzarà amb un carnet i l’edat mínima per a gaudir de les instal.lacions és de 10 anys. L’edil ha matisat que “a partir de 5é de Primària. Volem donar un lloc als veïns d’aquestes edats als quals els resulta difícil tindre un lloc cobert en el qual reunir-se amb els seus amics”.
La gestió del centre és a càrrec d’un grup d’animació juvenil, que a més de controlar les activitats i l’accés, ha programat una programació anual per a dotar de contingut el centre.

L’Ajuntament ha invertit 20.000 euros per a rehabilitar i endreçar el disc pub Plachi, situat a l’entorn del parc del Plàtan. L’alcaldessa, Magdalena Martínez, ha assenyalat que “amb aquesta acció donem vida a un espai que havia quedat abandonat i que millor manera de fer-ho, que habilitar un espai per als nostres joves, perquè puguen gaudir d’una forma sana i segura”. En aquest sentit, la regidora de Joventut, ha subratllat que “l’Ajuntament ha creat els fonaments del centre i ara volem que siguen els usuaris els qui vagen demandant activitats i jocs per a omplir de contingut aquest espai”.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Normas de uso

  • Esta es la opinión de los internautas, no de escaparatedigital.com.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • El e-mail debe ser correcto ya que el comentario será validado a través de dicho correo electrónico, aunque este campo será ocultado en los comentarios.
  • Los comentarios vertidos en esta web son responsabilidad de sus respectivos remitentes, no de Escaparate Digital La IP y el mail de los remitentes serán guardados y podrán ser facilitados a las autoridades competentes en caso de que éstas los requieran.
  • Los comentarios que no se refieran a la noticia o artículo al que corresponden serán eliminados o no autorizados.

Los datos personales recogidos formarán parte de un fichero automatizado debidamente inscrito en la Agencia de Protección de Datos, propiedad de AREA OBERTA, S.L, con CIF B-03989845 y con domicilio en Avda. Juan Carlos I, de Ibi, cuya única finalidad es gestionar el servicio. Como responsable del fichero, ESCAPARATE garantiza el cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal. El usuario podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a info@escaparatedigital.com. Àrea Oberta se reserva el derecho a publicar estos comentarios en la edición impresa de Escaparate o en cualquier otro soporte.

nueve + dieciseis =