Biar

Biar celebra el 6 i 7 de juliol la XI Fira d’Estiu

1 julio 2024

Biar rep l’estiu amb la XI Fira d’Estiu (6 i 7 de juliol), un esdeveniment que marca l’arribada de la temporada estival i dona la benvinguda als visitants i turistes, que al llarg d’estos mesos s’acosten a la població alacantina. La fira és un aparador per a comerciants i entreteniment per a totes les edats amb els seus tallers, concerts i activitats.
La fira se celebra en el Passeig del Plàtan i l’inaguració serà el dissabte dia 6, a les 12 hores, a càrrec de les autoritats locals.
La fira comercial i artesanal se situarà en el passeig del Plàtan, lloc on es desenvoluparan la majoria de les activitats com a tallers, a càrrec de l’assemblea local de Creu Roja; contacontes, partides d’escacs i tornejos de basquet 3×3; concerts i sortejos.

L’Ajuntament ha programat una ruta cultural nocturna i una altra diürna pel centre històric i durant la fira hi haurà portes obertes en el Museu Etnològic Miguel Maestre Castelló, a l’Església i en el Santuari.
També s’ha organitzat una tallada de cabells solidària per a l’associació del càncer, un mercat ambulant de pintura a càrrec del Moviment de Pintura Biarense i un trenet gratuït recorrerà el municipi.

Biar espera l’arribada de nombrosos visitants per a este esdeveniment i també per a la resta de l’estiu, on manté les seues rutes guiades i gratuïtes per a conéixer l’extens i cuidat patrimoni cultural i arquitectònic i també per a gaudir de la seua variada oferta gastronòmica.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Normas de uso

  • Esta es la opinión de los internautas, no de escaparatedigital.com.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • El e-mail debe ser correcto ya que el comentario será validado a través de dicho correo electrónico, aunque este campo será ocultado en los comentarios.
  • Los comentarios vertidos en esta web son responsabilidad de sus respectivos remitentes, no de Escaparate Digital La IP y el mail de los remitentes serán guardados y podrán ser facilitados a las autoridades competentes en caso de que éstas los requieran.
  • Los comentarios que no se refieran a la noticia o artículo al que corresponden serán eliminados o no autorizados.

Los datos personales recogidos formarán parte de un fichero automatizado debidamente inscrito en la Agencia de Protección de Datos, propiedad de AREA OBERTA, S.L, con CIF B-03989845 y con domicilio en Avda. Juan Carlos I, de Ibi, cuya única finalidad es gestionar el servicio. Como responsable del fichero, ESCAPARATE garantiza el cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal. El usuario podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a info@escaparatedigital.com. Àrea Oberta se reserva el derecho a publicar estos comentarios en la edición impresa de Escaparate o en cualquier otro soporte.

dos × dos =