Castalla

Àgora organitza les terceres jornades ‘Dona-demana’ a Castalla

19 septiembre 2023

L’associació Àgora celebrarà l’1 d’octubre les III Jornades ‘Dona-Demana’, al Parc Municipal, que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer, les quals, degut al seu tractament oncológic pateixen problemes capilars, de pell, i necessiten assessorament i ajuda durant tot el proces.
Com en les anteriors edicions, durant la jornada l’associació realitzarà una mostra dels serveis que ofereixen a sòcies i socis en matèria de oncoestética relacionat amb la cura de la pell i el cabell, pròtesis capil.lars i la seua cura, a més de mostrar el banc de recursos oncològics del qual es disposa en l’associació per als qui el necessiten.
Hi haurà demostració de com s’elaboren perruques i postissos.

També es podran fer donacions de flocs per a l’elaboració de perruques durant el matí i es comptarà amb col·laboracions musicals del grup de batucada local i de la parranda El Portell, jocs organitzats pel grup de muntanyenques i tallers infantils.
Es realitzarà un menjar de germanor, on l’associació disposarà de les begudes i els comensals hauran de portar el seu esmorzar.

Deja una respuesta