Castalla

Àgora organitza les terceres jornades ‘Dona-demana’ a Castalla

19 septiembre 2023

L’associació Àgora celebrarà l’1 d’octubre les III Jornades ‘Dona-Demana’, al Parc Municipal, que tenen com a objectiu millorar la qualitat de vida de les persones amb càncer, les quals, degut al seu tractament oncológic pateixen problemes capilars, de pell, i necessiten assessorament i ajuda durant tot el proces.
Com en les anteriors edicions, durant la jornada l’associació realitzarà una mostra dels serveis que ofereixen a sòcies i socis en matèria de oncoestética relacionat amb la cura de la pell i el cabell, pròtesis capil.lars i la seua cura, a més de mostrar el banc de recursos oncològics del qual es disposa en l’associació per als qui el necessiten.
Hi haurà demostració de com s’elaboren perruques i postissos.

També es podran fer donacions de flocs per a l’elaboració de perruques durant el matí i es comptarà amb col·laboracions musicals del grup de batucada local i de la parranda El Portell, jocs organitzats pel grup de muntanyenques i tallers infantils.
Es realitzarà un menjar de germanor, on l’associació disposarà de les begudes i els comensals hauran de portar el seu esmorzar.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Normas de uso

  • Esta es la opinión de los internautas, no de escaparatedigital.com.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • El e-mail debe ser correcto ya que el comentario será validado a través de dicho correo electrónico, aunque este campo será ocultado en los comentarios.
  • Los comentarios vertidos en esta web son responsabilidad de sus respectivos remitentes, no de Escaparate Digital La IP y el mail de los remitentes serán guardados y podrán ser facilitados a las autoridades competentes en caso de que éstas los requieran.
  • Los comentarios que no se refieran a la noticia o artículo al que corresponden serán eliminados o no autorizados.

Los datos personales recogidos formarán parte de un fichero automatizado debidamente inscrito en la Agencia de Protección de Datos, propiedad de AREA OBERTA, S.L, con CIF B-03989845 y con domicilio en Avda. Juan Carlos I, de Ibi, cuya única finalidad es gestionar el servicio. Como responsable del fichero, ESCAPARATE garantiza el cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal. El usuario podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a info@escaparatedigital.com. Àrea Oberta se reserva el derecho a publicar estos comentarios en la edición impresa de Escaparate o en cualquier otro soporte.

trece − seis =