Actualidad, Tibi

La localitat de Tibi organitza la XVII Fira d’Artesania i Oficis

18 octubre 2023

La localitat de Tibi celebrarà del 20 al 22 d’octubre la XVII edició de la Fira d’Artesania i Oficis, amb una nova oferta de creativitat i tradició.
Amb quasi dues dècades d’història, aquesta fira ha mantingut visca l’essència de les artesanies i oficis tradicionals, celebrant la destresa i el talent dels artesans locals.

Durant els tres dies de la fira, els visitants tindran l’oportunitat d’explorar una àmplia varietat de productes fets a mà, des de ceràmica i teixits fins a joieria i objectes de fusta. A més, la fira ofereix activitats per a totes les edats. Els més xicotets poden participar en tallers de manualitats i experimentar amb la creació de peces úniques.
Així mateix, es duran a terme demostracions en viu on els artesans mostraran la seua habilitat en temps real, la qual cosa brinda als visitants una experiència única i educativa.

La Fira d’Artesania i Oficis de Tibi no sols és un aparador de la creativitat local, sinó també un lloc de trobada on gaudir de la música en viu, el menjar tradicional i l’ambient festiu que ompli els carrers del municipi.
L’associació d’artesans Amata estarà de nou en el certamen de Tibi. Amata compleix 25 anys i per a celebrar l’aniversari ha organitzat un concurs de peces úniques, realitzades pels participants de la fira, perquè “ens sembla una bona manera per a mostrar la qualitat i originalitat de la nostra artesania”. Es realitzarà una votació, que comptarà amb la participació del públic.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Normas de uso

  • Esta es la opinión de los internautas, no de escaparatedigital.com.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • El e-mail debe ser correcto ya que el comentario será validado a través de dicho correo electrónico, aunque este campo será ocultado en los comentarios.
  • Los comentarios vertidos en esta web son responsabilidad de sus respectivos remitentes, no de Escaparate Digital La IP y el mail de los remitentes serán guardados y podrán ser facilitados a las autoridades competentes en caso de que éstas los requieran.
  • Los comentarios que no se refieran a la noticia o artículo al que corresponden serán eliminados o no autorizados.

Los datos personales recogidos formarán parte de un fichero automatizado debidamente inscrito en la Agencia de Protección de Datos, propiedad de AREA OBERTA, S.L, con CIF B-03989845 y con domicilio en Avda. Juan Carlos I, de Ibi, cuya única finalidad es gestionar el servicio. Como responsable del fichero, ESCAPARATE garantiza el cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal. El usuario podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a info@escaparatedigital.com. Àrea Oberta se reserva el derecho a publicar estos comentarios en la edición impresa de Escaparate o en cualquier otro soporte.

12 + seis =