Castalla, Cultura

Castalla acull la presentació de la novel·la guanyadora del Premi Òmnium

15 marzo 2024

El Centre Cultural Castellut ha organitzat per al divendres 22 de març la presentació de Casada i callada, obra guanyadora del Premi Òmnium a la millor novel.la de l’any, a càrrec de la seua autora Emma Zafón.
També estaran en el col.loqui les companyes Soraia Bernabeu i Irene Mira.

Ser dona i ser de poble, títol del col.loqui, amb tot el que això ha comportat i continua en molts casos: el despertar sexual mancat d’una educació sexual, el matrimoni com a única eixida que prompte es converteix en una presó, un marit controlador i maltractador massa vegades, masclisme… Els temps estan canviant, sí, però és suficient?

La virtut d’aquesta aposta literària és demostrar una vegada més que les petites històries són universals, així, situats a les comarques castellonenques, trobem una protagonista cada vegada més forta i més lliure després d’haver passat per tot un seguit de fases que les convencions socials li havien marcat.
L’acte tindrà lloc a la Sala Jove de la Casa de Cultura de Castalla, a les 19:30 hores.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Normas de uso

  • Esta es la opinión de los internautas, no de escaparatedigital.com.
  • No está permitido verter comentarios contrarios a las leyes españolas o injuriantes.
  • Reservado el derecho a eliminar los comentarios que consideremos fuera de tema.
  • El e-mail debe ser correcto ya que el comentario será validado a través de dicho correo electrónico, aunque este campo será ocultado en los comentarios.
  • Los comentarios vertidos en esta web son responsabilidad de sus respectivos remitentes, no de Escaparate Digital La IP y el mail de los remitentes serán guardados y podrán ser facilitados a las autoridades competentes en caso de que éstas los requieran.
  • Los comentarios que no se refieran a la noticia o artículo al que corresponden serán eliminados o no autorizados.

Los datos personales recogidos formarán parte de un fichero automatizado debidamente inscrito en la Agencia de Protección de Datos, propiedad de AREA OBERTA, S.L, con CIF B-03989845 y con domicilio en Avda. Juan Carlos I, de Ibi, cuya única finalidad es gestionar el servicio. Como responsable del fichero, ESCAPARATE garantiza el cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 de Protección de Datos de Carácter Personal. El usuario podrá ejercitar sus derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición dirigiéndose a info@escaparatedigital.com. Àrea Oberta se reserva el derecho a publicar estos comentarios en la edición impresa de Escaparate o en cualquier otro soporte.

10 + trece =